Termeni și condiții

Serviciile oferite de acest sit web sunt destinate exclusiv persoanelor care sunt de acord cu Termenii si Conditiile expuse in continuare. Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara vreo notificare prealabila. Putem, de asemenea, sterge sau adauga orice informatie sau intrerupe orice activitate pe situl web.

Proprietarul magazinului online www.chefarena.ro si al Restaurantului Chef Arena este SC Noblesse Boutique SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J32/210/2001, Cod de Inregistrare Fiscala RO 13829036 , cu sediul social si punct de lucru in Sibiu, Jud. Sibiu, Str. Blanarilor, Nr. 17-19, Romania, avand punct de lucru suplimentar in incinta Food Court la Shopping City Sibiu – Str. Sibiului Nr. 5, Comuna Selimbar, jud. Sibiu, denumita in continuare „Comerciant”. Denumirea „Cumparator” desemneaza orice persoana fizica sau juridica, care accepta serviciile oferite de site-ul nostru si este de acord cu prezentele termeni si conditii. Prin “Plasarea Comenzii” cumparatorul declara in mod expres ca a citit, a inteles si este de acord cu prezentele “Termeni si Conditii”. Termenii si Conditiile astfel acceptate devin prevederi contractuale intre comerciant si cumparator. Cumparatorul este de acord ca prin efectuarea platii produselor achizitionate in contul comerciantului sau catre curier in cazul folosirii platii ramburs, accepta in totalitate si in mod expres prezentele “Termeni si Conditii” care de altfel pot fi puse la dispozitia lui prin e-mail sau fax.

CONDITIILE DE CUMPARARE

Pentru a face cumparaturi trebuie sa adaugati produse in cos, urmand ca pentru a trimite comanda trebuie sa „Plasati Comanda”. In acest moment comanda este trimisa catre noi, iar dumneavoastra veti primi o confirmare prin e-mail si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru a stabilii conditiile si data exacta de livrare. In cazul in care produsele nu sunt pe stoc, vi se va comunica un termen de livrare aferent fiecarui produs. Puteti trimite o comanda simpla prin e-mail la adresa comanda@chefarena.ro in care sa precizati denumirea și cantitatea produsului/produselor pe care doriti sa le achizitionati si un numar de telefon, adresa de mail, etc. Puteti comanda si telefonic sunand la numarul 0739 88 44 00. Pentru alte intrebari sau eventuale sugestii va rugam sa ne contactati!

PRETUL SI MODALITATILE DE PLATA

Pretul produselor este afisat de fiecare data pe site in dreptul descrierii produselor si sunt preturi finale cu TVA inclus (19%). La acest pret afisat se adauga eventualele cheltuieli de expeditie/transport. In unele cazuri pot aparea taxe suplimentare, despre care cumparatorul va fi anuntat in prealabil. Astfel, pretul final, ce trebuie achitat de catre cumparator contine pretul afisat pe site, taxele de transport si eventualele taxe suplimentare in cazuri exceptionale. Cumparatorul are la dispozitie un singur mod de plata:

  • Plata ramburs, cand cumparatorul achita pretul final in numerar direct curierului la livrarea comenzii.

TRANSPORTUL SI CHELTUIELILE AFERENTE

Produsele achizitionate vor fi expediate prin curier rapid. Costul transportului nu depinde de numarul produselor comandate, ci de valoarea lor. Pretul transportului este de 9 lei (TVA inclus) pentru comenzi sub 100 lei, iar pentru comenzi peste 100 lei transportul este gratuit. Timpul estimativ de livrare este de 30-45 minute.

RECLAMATII / SESIZARI

Se ofera suport pentru orice situatie aparuta in colaborarea cu magazinul nostru online. Posibilele situatii aparute post-vanzare care vor fi tratate sunt: produse livrate incomplet sau incorect, livrari intarziate, retururi.

Puteti refuza comanda în urmatoarele situatii:

  • Produsul nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile de pe site, puteti refuza ridicarea acestuia. Costurile de transport sunt suportate in acest caz de comerciant.
  • Colete ce prezinta deteriorari. In cazul coletelor care prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, se recomanda refuzarea receptiei lor, iar acest fapt se consemneaza pe documentul de livrare, motivand refuzul coletelor. In aceste cazuri, prin comun acord intre cumparator si comerciant se va returna valoarea produsului cumparat, mai putin costul livrarii, sau la cererea cumparatorului se va livra in cel mai scurt timp acelasi produs.
  • Produse ce au fost livrate gresit. Daca s-a livrat cumparatorului un alt produs decat cel comandat, acesta este rugat sa semnaleze cat mai repede posibil acest lucru pentru a returna produsul. Toate costurile de retur si transport ale produsului corect vor fi suportate de comerciant.

Modalitatile prin care cumparatorul poate sa faca o reclamatie sunt urmatoarele:

– telefonic la nr. 0369 419 000 intre orele 09:00-22:00
– prin e-mail la adresa info@chefarena.ro
– la unul din punctele de lucru ale comerciantului, prezentate mai sus.

LEGATURI

Acest site poate furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece comerciantul nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, cumparatorul prin acceptarea acestor Termeni si Conditii ia la cunostinta si este de acord ca acest site nu este responsabil de disponibilitatea acestora si pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri. Mai mult, recunoaste si isi exprima acordul ca SC Noblesse Boutique SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata de folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse. Comerciantul poate acorda partenerilor o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a crea un link catre pagina principala a site-ului, cu conditia ca acest link sa nu contina o descrie falsa, gresita sau jignitoare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

Comerciantul nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut vinovat pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Comerciantul nu ofera nici o garantie, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Cumparatorul este de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. Comerciantul nu garanteaza ca acest site sau serverele sale sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare. Comerciantul nu garanteaza ca produsele achizitionate vor arata identic cu imaginea de la descrierea de pe site si nu garanteaza ca in specificatiile tehnice ale produsului nu vor aparea modificari fata de specificatiile oferite in paginile de prezentare ale respectivului produs. Comerciantul nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor afisate. Din acest motiv isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a producatorului. Cumparatorul va primi inapoi banii incasati de comerciant pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.

Îți plac preparatele chefilor noștri?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi invitații la evenimentele live Chef Arena.